Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Myytävät hevoset

Hevostaito

Lännenratsastus

Terapia

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 SPEEDY SLUGGER

(Yankee Slugger– Flower Curie)

- syntynyt 17.05.1995 Ruotsissa

Speedy alias Ukko on tehnyt ensin ravurin uraa vuoteen 2003 saakka, jonka jälkeen se vaihtoi uusille urille ratsun töitä tekemään. Nyttemmin myös sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaiden kanssa. Meidän ilonamme Speedy on ollut joulukuusta 2001.

 

Speedy on ehdottomasti kaikessa työssä luottohevoseni. Niin lasten ratsuna, sospedaterapeuttina, kurssihevosena, omassa lännenratsastusharrastuksessani, maastokaverina tai ajohevosena. Speedy on jo varma itsestään ja voi siis rauhallisesti antaa parastaan myös meille ihmisille.

Jos pitää hiipiä varovasti, se hiipii. Jos pitää kiivetä varmoin jaloin metsän kapeilla poluilla se tekee sen luotettavasti. Jos pitää viedä minua tai tytärtämme Roosa kokemaan montératsastuksen vauhdin hurmaa raviradalle, se tekee senkin, ja vauhdilla. Mutta aina luotettavasti, turvallisesti sekä nauttien näistä eri tehtävistä meidän kanssamme.

Kotioloissa "Ukolla" on myös luottotehtävä olla vieroitettujen varsojemme hoitosetänä. Se opettaa nuorille aikuisen hevosen käytöstapoja, on kärsivällinen ja kunnioitusta nauttiva ehdoton lauman kakkosjohtaja.