Hevostila

Henkilökunta

Hevoset

Hevoskasvatus

Myytävät hevoset

Hevostaito

Lännenratsastus

Terapia

Kurssit ja leirit

Täysihoito

Hinnasto

 

 SAUHU-POIKA

(Mallikas – Sauhu-Tar)

- syntynyt 12.06.1999 Urjalassa
- tuli meille syyskuussa 2000 pienenä oripoikana

Opettelimme ajolle, tarkoitus oli aloitella ravurin uraa kunhan kasvaa isoksi. Pojalla vaan ei ollut koskaan kiire mihinkään vaan nautti mieluummin rauhallisesta puuhastelusta ajaen tai muuten omien ihmistensä kanssa. Totesimme myöhemmin, että tässähän meillä on toinen mukava rauhallinen kaveri Ukon lisäksi.

 

Aloitimme ratsun alkeita ja nyt on jo edetty niin pitkälle, että Poika on saanut nauttia yhtä paljon luottamusta asiakkaiden taholta tavallisena ratsuna, kurssihevosena tai sospeda-terapeuttina sekä ajohevosena. Toki käymme välillä myös raviradalla irroittelemassa Ukon kaverina tai maastoilemme omaksi iloksi ratsain sekä kärryillä. Nyt vähän vanhempana Poika on oppinut nauttimaan kilpaa juoksemisesta, tiedä vaikka vielä joskus kävisi tiensä kilparadoille.

Poika on myös oppinut Ukon opastuksella hoitamaan ja neuvomaan kasvavia varsoja. Ipana, Cheyenne Stara, onkin ihan ehdottomasti sitä mieltä, että Poika on hänen paras kaverinsa. Myös uusimmalle pikkutulokkaalle, Diptus Staralle, Poika on esikuva ja turvallinen isoveli isossa laumassa.


Isoveli, äiti ja pikkuveli